Wie Waldläufer zegt, zegt comfort.

Een schoen van Waldläufer zit als gegoten. En dat is geen toeval. Iedere schoen is afgestemd op de unieke vorm van onze voeten. We werken met zachte, soepele leersoorten, een uitneembaar voetbed, een smalle hielsluiting en verschillende breedtematen (van G tot M). Een schoen van Waldläufer weegt bijna niks, geeft bewegingsruimte aan uw tenen en ondersteunt uw voet optimaal. Hier blijft u op lopen!

Een comfortabele schoen voor iedere gelegenheid

Of u nu aan het werk bent, een boswandeling maakt, het theater bezoekt of een dagje gaat shoppen; u wilt er bij iedere gelegenheid goed uitzien. Een schoen van Waldläufer loopt niet alleen heerlijk, hij staat ook mooi. Wij hebben een uitgebreide collectie schoenen voor dames en voor heren. Van sandaal tot veterschoen en van laarsje tot wandelschoen.

Eerlijk Europees handwerk

Wist u dat iedere Waldläufer in Europa wordt ontworpen én geproduceerd? In Schwanheim, West-Duitsland maken we al sinds 1960 kwaliteitsschoenen. Steeds meer mensen over de hele wereld ontdekken het unieke loopcomfort van onze schoenen. Want eens een Waldläufer is altijd een Waldläufer. U bent gewaarschuwd.

Zo worden de schoenen van Waldläufer geproduceerd.

Eigen ontwerp en eigen productie.

Made in Europe
Het bedrijf Lugina, gevestigd in Schwanheim, maakt al sinds 1960 dames- en herenschoenen. Dagelijks maken we 15.000 paar schoenen, dat zijn er zo’n 3 miljoen per jaar! Ieder seizoen kunt u kiezen uit nieuwe modellen en kleuren. Eén ding verandert nooit: het unieke loopcomfort van de schoen.

detailieren-gradieren4_0
schaft_2
einleisten_6

Nauwkeurig en zorgvuldig vakwerk
Iedere Waldläufer-schoen begint met een volledig uitgewerkt driedimensionaal ontwerp. Vervolgens kiezen we de beste materialen en het zachtste leer. Tijdens het productieproces combineren we duurzame en moderne geautomatiseerde processen met ouderwets handwerk. De kennis binnen ons bedrijf wordt van generatie op generatie overgedragen. Zo garanderen we de kwaliteit. Daar kunt u op rekenen.

De unieke eigenschappen van Waldläufer schoenen

  • Zacht en soepel bovenwerk
  • Voetbreedtes van G tot en met M
  • Een uitneembaar voetbed
  • Geschikt voor orthopedische inlegzolen
  • Smalle hiel
  • Licht in gewicht
  • Eigentijdse ontwerpen

Gemaakt om te lopen

Tijdens uw leven leggen uw voeten heel wat kilometers af. Een goede, perfect passende schoen is volgens ons dan ook geen luxe, maar een noodzaak. Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam. Ze staan in verbinding met alle andere lichaamsdelen. De manier waarop u loopt heeft gevolgen voor de rest van uw lichaam en invloed op hoe u zich voelt.

Maak uw voeten blij

Daarom is iedere Waldläufer gemaakt om op te lopen. De schoen ziet er mooi uit én biedt een optimaal loopcomfort. Voor smalle voeten, brede voeten, dikke voeten, dunne voeten, moeilijke voeten en makkelijke voeten.